Conditii de colaborare - Obligatiile si resposabilitatile parti...

- locatii 2017-ROMANIABOOKING.RO

Conditii de colaborare

ROMANIABOOKIN.RO  este  un portal ce promoveaza turismul si alte servicii ce ar fi de folos in pregatirea unei vacante . Portalul ofera posibilitatea crearii unei pagini dedicate unitatii/ companiei respective in care sunt afisate toate datele de contact, poze, tarife, descriere locatie, oferte speciale,etc. , sau o pagina dedicata descrierii unei oferte turistice, fiecare pagina fiind structurata in functie de unitatea respectiva.
ROMANIABOOKING.RO  promoveaza in zona online urmatoarele:
- Unitati de cazare (hoteluri, pensiuni, vile, cabane, moteluri, apartamente in regim hotelier)
- Ofertele turistice specifice unitatilor de cazare (paste , craciun, revelion, litoral, etc)
- Agentii turistice
- Oferte sejururi , circuite, croaziere vandute de agentiile turistice
- Localuri ( restaurante , baruri, discoteci, cluburi)
- Evenimente
- Companii rent a car
- Companii de taxi

Cei care se pot inscrie sunt: unitati de cazare, restaurante, baruri, cluburi, agentii turistice,  companii rent a car sau organizatori de evenimente.  Dupa inscriere, in termen de 48 de ore contul va fi validat si puteti sa vizualizati pe site datele completate. 

In tot cuprinsul acestui document, prin "utilizator" intelegem orice persoana fizica sau juridica care acceseaza www.romaniabooking.ro, indiferent de sectiunea pe care o viziteaza in site sau de actiunea pe care doreste sa o intreprinda prin intermediul paginilor www.romaniabooking.ro.


In momentul accesarii site-ului www.romaniabooking.ro acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditi de utilizare si acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila. Neacceptarea acestor Termeni si Conditii atrage obligatia utilizatorului respectiv de a inceta de indata accesarea site-ului.


Pentru parteneri (unitati de cazare, restaurante, baruri, cluburi, agentii turistice, organizatori de evenimente, companii rent a car si taxi): 

Completand formularul de inscriere sunteti de acord ca materialele trimise sa fie afisate pe www.romaniabooking.ro si pe site-urile partenere.


ROMANIABOOKING.RO in relatiile cu tertii:

ROMANIABOOKING.RO doar pune la dispozitia partenerilor (unitati de cazare, restaurante, baruri, cluburi, agentii turistice, organizatori de evenimente, companii rent a car si taxi)  un spatiu de reclama administrat de catre acestea prin intermediul unui cont de administrare ( user + parola ). Toate informatiile afisate pe www.romaniabooking.ro sunt introduse de catre parteneri, asadar ROMANIABOOKING.RO nu poate garanta si nu poate fi facut responsabil pentru continutul postat pe site de catre acestea. Partenerul este singurul responsabil de informatiile afisate pe www.romaniabooking.ro, de eventualele incalcari ale legilor care reglementeaza activitatea in turism dar nu numai, drepturile de autor ale unei terte persoane, concurenta neloiala sau publicitate falsa. Daca un partener afiseaza informatii incorecte sau neconforme cu realitatea este alegerea si riscul pe care si-l asuma. Orice reclamatie sau sesizare din partea unui utilizator al site-ului referitoare la anuntul unei agentii partenere va fi adresata direct agentiei ofertante si orice litigiu va fi rezolvat intre cele doua parti.


Continutul existent pe Romaniabooking.ro si pe site-urile partenere care include dar nu se limiteaza la texte, grafica, fotografii, software precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor.

Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site este dreptul exclusiv al romaniabooking.ro, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

Orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala implica raspunderea civila sau penala.


Oferte unitati

Oferte turistice speciale din partea Hotelurilor si Pensiunilor din Romania
Detalii aici >>

Oferte agentii

- SEJURURI oferite de agentiile turistice. Oferte early booking, sejururi pe litoral, circuite si croaziere.
Detalii aici >>


- OFERTE LAST MINUTE
Detalii aici >>


- AGENTII TURISTICE prezinta ofertele lor
Detalii aici >>

Recomandari

Cazare in Rasnov Pensiunea ROCK & RED star

Pensiunea ROCK & RED

   Pensiunea ROCK  & RED Rasnov va ofera 16-20 de... Informatii cazare>>

Info inscrieri

Memoplus

Au fost selectate 0 oferte de Hoteluri / Pensiuni pentru comparatie in lista cu informatile selectate pe care le puteti viziona, selecta si printa... Detalii lista>>

Newsletter

Noutati turism, cazare, restaurante, baruri,cluburi, transport, statiuni, oferte speciale... Aboneaza-te acum


Conditii de colaborare - Obligatiile si resposabilitatile parti...- locatii 2015-ROMANIABOOKING.RO